Τεχνολογία

Ο πρώτος της παγκόσμιος ψηφιακός κόμβος στην Ινδία

Το επονομαζόμενο Nissan Digital Hub,  θα είναι το πρώτο στο είδος του, από τα πολλά κέντρα ανάπτυξης λογισμικού και τεχνολογίας της πληροφορικής  που θα δημιουργηθούν στην Ασία, την Ευρώπη και τη Βόρεια Αμερική.

Οι εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας του Nissan Global Digital Hub, βρίσκονται στο Technopark του Thiruvananthapuram, στον τεχνολογικό κόμβο της Κεράλα. Στις εκδηλώσεις των εγκαινίων παρευρέθησαν, μεταξύ άλλων,  υπουργοί,  η Πρέσβειρα της Ιαπωνίας στην Ινδία και ο Tony Thomas, επικεφαλής τομέα πληροφορικής της Nissan.

Nissan Digital Hub_ 03

"Η εγκατάσταση της Nissan στο Thiruvananthapuram, σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για το IT στην Κεράλα", δήλωσε ο υπουργός της Κεράλα, Shri Pinarayi Vijayan. "Θα κάνουμε ό, τι μπορούμε για να εξασφαλίσουμε ότι η Κεράλα θα γίνει το δεύτερο σπίτι για τη Nissan, μετά την Ιαπωνία".

Αυτά τα ψηφιακά κέντρα, θα μετασχηματίσουν σταδιακά τις δραστηριότητες της Nissan, τοποθετώντας την ψηφιακή τεχνολογία στην καρδιά των δομικών λειτουργιών και υπηρεσιών της.

Nissan Digital Hub_ 04

Οι κόμβοι θα επιτρέψουν στη Nissan να παρέχει κορυφαίες εμπειρίες στους τελικούς χρήστες. Επίσης θα προσφέρουν  δυνατότητες ανάπτυξης προϊόντων, ασφάλεια και συνδεσιμότητα,  καθώς αναπτύσσεται διαρκώς η τεχνολογία στην αυτοκινητοβιομηχανία,  με την ολοένα και μεγαλύτερη χρήση αυτόνομων, διασυνδεδεμένων και  ηλεκτροκίνητων οχημάτων. Το Nissan Digital Hub της Κεράλα, θα προσφέρει μια σειρά ενδοεταιρικών  υπηρεσιών, για την ενίσχυση των ψηφιακών δυνατοτήτων της Nissan στην Ινδία και σε άλλες παγκόσμιες αγορές.

Nissan Digital Hub_ 05

"Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιτύχαμε αυτό το βασικό ορόσημο για το Nissan Digital", δήλωσε ο Thomas. "Αυτός ο κόμβος στην Ινδία θα αποτελέσει σημαντικό κινητήριο μοχλό για την παγκόσμια ψηφιακή εξέλιξη της Nissan και έχουμε ήδη μερικά από τα κορυφαία ταλέντα στην τεχνολογία, που λειτουργούν με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, ανά την Υφήλιο”.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok