Εκδηλώσεις Moto

Νέα ημερομηνία

Κόστος συμμετοχής και  πως θα πάτε.

 Μια εκδήλωση για σκληροπυρηνικούς μοτοταξιδιώτες μόνο.

 Μετά από την αναβολή λόγω ακραίων καιρικών συνθηκών που έκαναν αδύνατη την πρόσβαση, δόθηκε νέα ημερομηνία για την συνάντηση των δίτροχων μαμούθ και έτσι σας δίνουμε όλες τις πληροφορίες από την αρχή.

Από 20 έως 24 Φεβρουαρίου 2019 η Μοτολέσχη των Καβείρων μας περιμένει σε υψόμετρο 800 μέτρων, με βάση το κτίριο του καταφυγίου των ορειβατών της περιοχής. Εκεί θα έχουν φροντίσει να υπάρχει άφθονο φαγητό και καλή μουσική με ενδιαφέροντα live την Παρασκευή και το Σάββατο το βράδυ, ενώ θα υπάρχουν οργανωμένα εκδρομικά στην γύρω περιοχή. Επίσης θα γίνει σεμινάριο προστασίας από τις συνθήκες σε χειμερινή οδήγηση από την ΠΡΟΤΕΚΤΑ Π.Μελά Θεσ/νίκης.

  Το κόστος διαμονής (κατασκήνωση) μαζί με τα παρεχόμενα αναμνηστικά και πλήρη διατροφή είναι 10€ ανά ημέρα. Για όσους δεν νοιώθουν έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τα στοιχεία της φύσης θα υπάρχει ο θερμαινόμενος χώρος του κεντρικού κτηρίου όπου θα μπορούν να περάσουν τις ελεύθερες ώρες τους ημέρα και νύχτα. Φυσικά υπάρχουν και ξενοδοχεία σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων αλλά αυτή η εκδήλωση απευθύνεται σε αυτούς που ψάχνουν άλλες εμπειρίες…..

 Για να φθάσετε στο Καστανοδάσος Μικρόπολης θα περάσετε από την Δράμα, στην συνέχεια από τα Κοκκινόγεια (όπου έγινε η “Πανελλήνια”) και στην συνέχεια θα βρεθείτε στην Μικρόπολη. Το Καστανοδάσος απέχει από εκεί 4,4 χλμ με 2 χιλιόμετρα καλό χωματόδρομο. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Θόδωρο Δημητριάδη στα τηλέφωνα 6944253838 και 6930340310

2

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok