Εκδηλώσεις Moto

Παραθαλάσσια η 38η

Η Πανελλήνια Συγκέντρωση Μοτοσυκλέτας της ΜΟΤ.Ο.Ε. είναι μία εκδήλωση με πολλούς φίλους και εξίσου πολλούς εχθρούς…. παραμένει όμως η μεγαλύτερη μη αγωνιστική εκδήλωση μοτοσυκλετιστών στην Ελλάδα.

Συνηθίζεται πλέον η «Πανελλήνια» να γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό σημείο της Ελλάδας.

Έχει όμως μονιμοποιημένο πια το ραντεβού κατά την διάρκεια της εβδομάδας που προηγείται της κινητής αργίας του Αγίου Πνεύματος. Έτσι για το 2019 ξέρουμε ότι η μεγάλη εκδήλωση θα διοργανωθεί από 13 έως 17 Ιουνίου.

IMG_4077

Εδώ και αρκετό καιρό ανακοινώσαμε ότι ο πιθανότερος τόπος διεξαγωγής της 38ης Πανελλήνιας Συγκέντρωσης Μοτοσυκλέτας είναι η Ηγουμενίτσα, αφού είχαμε μάθει ότι είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις των λεπτομερειών συνεργασίας με τις τοπικές αρχές. Τώρα που έγινε και η επίσημη ανακοίνωση από την ΜΟΤ.Ο.Ε. απλά επιβεβαιώθηκε η εγκυρότητα της πληροφορίας μας.

_MG_0415

Εμείς θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε εξέλιξη αναβαθμίζοντας αυτό το άρθρο με τις νεότερες πληροφορίες.

Μείνετε συντονισμένοι.......

IMG_4590

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok