Εκδηλώσεις Moto

MOTOPARTY στην Κοζάνη

Ο.ΔΙ.ΚΟ. Κοζάνης  και Μ.Ο.Π  Πτολεμαΐδας

Συντάκτης Λευτέρης Αγαθαγγελίδης

 Στη  δυτική  Μακεδονία  η υπόθεση  μοτοσυκλέτα  καλά  κρατεί ..

Στις 20 του Οκτώβρη λοιπόν  οι  δυο   Ιστορικοί  σύλλογοι της ΜΟΤΟΕ :  Ο.ΔΙ.ΚΟ. Κοζάνης  και Μ.Ο.Π  Πτολεμαΐδας  αποχαιρέτησαν  το καλοκαίρι  με  ένα  όμορφο πάρτι στον  ζεστό    φιλόξενο  αλλά και υπέροχο  χώρο  του CROSS ROADS στην Κοζάνη.

Μαζευτήκαν  οι  δικυκλοεραστές  από τους δύο Συλλόγους  και  όχι  μονό .Εκεί παρών  ο Ν. Κάβουρας με την Νικολέτα,  ταξιδευτές  επικών προορισμών και μέλη του Ο.ΔΙ.ΚΟ. O Γιώργος Πολυχρονιάδης  ο Έλληνας από το Δ.Σ Της ΜΟΤΟΕ και βετεράνοι αλλά  και  νέοι μοτοσικλετιστές .    

 Το   live   από την τοπική  μπάντα  ROCK GUNS .. με ένα τεράστιο  ρεπερτόριο και με  υπέροχο ήχο  ήταν το κερασάκι στην τούρτα της βραδιάς ..

 Το motorsite.gr  ήταν εκεί  και οι  στιγμές που καταγράφηκαν  δίνουν  το χρώμα  της βραδιάς. Να ευχηθούμε  να  υπάρχουν και άλλες  τέτοιες  ωραίες  στιγμές και για επίλογο  να πούμε  ότι οι δυο Σύλλογοι  θα βρεθούν μαζί  στις 3 και 4 Νοεμβρίου για την διεξαγωγή  εκπαίδευσης  προηγμένης  οδήγησης του  ΜΟΤΟΘΕΣΙΣ  της ΜΟΤ.Ο.Ε.

Η  επαρχία  έδειξε  για ακόμη μια φορά  ότι ξέρει  να  γλεντάει  αλλά και μπορεί να  κάνει τα πράγματα να συμβαίνουν .

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok