Μοτοσυκλέτες

Γιορτάζοντας 60 χρόνια ιστορίας

Λίγες εταιρείες μοτοσυκλετών του σύγχρονου παγκόσμιου χάρτη έχουν την δυνατότητα να κάνουν επέτειο για τα εξήντα χρόνια ύπαρξης ενός μοντέλου. Όμως ήταν 1959 όταν η πρώτη Bonneville αποκαλύφθηκε. Εξήντα χρόνια μετά η Triumph επέλεξε να ονομάσει Diamond Edition την περιορισμένης παραγωγής έκδοση της T120 για την επέτειο αυτή.

Bonneville_T120_Diamond_6.2935aa77

 

Μόνο 900 θα κατασκευαστούν, αριθμημένες και υπογεγραμμένες από τον ίδιο τον Nick Bloor, τον ιδρυτή και πρόεδρο της Triumph στην νέα εποχή της. Οι αλλαγές σε σχέση με την Bonneville T120 παραγωγής είναι αποκλειστικά αισθητικές με το απλωμένο χρώμιο να προσπαθεί να την κάνει να δείχνει παλιότερη από ότι είναι στην πραγματικότητα. Η σύγχρονη Τ120 ήταν ήδη μια αισθητικά άρτια σχεδιασμένη μοτοσυκλέτα με την ‘κρυμμένη’ υγρόψυξη και την τροφοδοσία με ψεκασμό ride by wireκαμουφλαρισμένο πίσω από τα εικονικά Amal, κάνοντας εύκολη την δημιουργία της ξεχωριστής έκδοσης του 2019 που θα γράφει Diamont στα καπάκια της.  

Bonneville_T120_Diamond_5.2935aa77

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok