Μοτοσυκλέτες

Για όσους θέλουν να βγαίνουν έξω από την πόλη με άνεση.

Αντιγράφοντας τον εαυτό της η ΒΜW πρόσθεσε μια νέα έκδοση στο μεσαίο της – προς το παρόν – σκούτερ της. Όπως έχει κάνει και στο παρελθόν με τα μεγαλύτερα με τον δικύλινδρο κινητήρα των 650 κυβικών, έτσι και τώρα δίπλα στο C 400 X θα έρθει και C 400 GT. Πολύ μεγαλύτερη η ζελατίνα του GT και σε συνδυασμό με το επανασχεδιασμένο εμπρός μέρος υπόσχεται καλύτερη προστασία από τις καιρικές συνθήκες.  

P90327546_highRes_bmw-c-400-gt-11-2018

Τα φώτα Led, η εκκίνηση χωρίς την χρήση κλασσικού κλειδιού, ο επεκτεινόμενος αποθηκευτικός χώρος κάτω από την σέλλα, τα δυο ντουλαπάκια στο εσωτερικό της ποδιάς και η δυνατότητα για την τοποθέτηση οθόνης TFT με διαγώνιο 6,5 ιντσών – από τον προαιρετικό εξοπλισμό – δίνουν νέα διάσταση στην άνεση και την λειτουργικότητα. Το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης παραμένει όπως και η απόδοση των 34 ίππων από τον μονοκύλινδρο κινητήρα που γνωρίσαμε στο C 400 X παραμένει

P90327548_highRes_bmw-c-400-gt-11-2018

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok