Ειδήσεις Auto

Η επιστροφή ενός θρύλου

Η Volkswagen παρουσιάζει το μοντέλο που σχεδιάστηκε σύμφωνα με τα θρυλικά αμερικανικά buggy από τη δεκαετία του '60 και του '70. Ο  σχεδιασμός του παραπέμπει στο "πηγαίνετε απλά πίσω από το τιμόνι και  οδηγείστε". Η παγκόσμια πρεμιέρα του #e-buggy θα  πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης σε ένα μήνα.

Η Volkswagen επαναφέρει  έναν θρύλο πίσω στη ζωή! Στις αρχές Μαρτίου θα αποκαλυφθεί η πρώτη πλήρως ηλεκτρική έκδοση ενός νέου buggy. Το concept όχημα βασίζεται στο πάτωμα του ομίλου για την ηλεκτροκίνηση (MEB), αποδεικνύοντας πόσο πολύπλευρη είναι η νέα πλατφόρμα.

VW e Buggy_ 03

"Ένα buggy είναι κάτι περισσότερο από ένα αυτοκίνητο. Είναι ζωντάνια και ενέργεια σε τέσσερις τροχούς. Αυτά τα χαρακτηριστικά ενσωματώνονται στο νέο e-buggy, το οποίο καταδεικνύει πώς μπορεί να φανεί μια σύγχρονη, μη ρετρό ερμηνεία ενός κλασικού και, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, ο συναισθηματικός δεσμός που μπορεί να δημιουργήσει η ηλεκτρική κινητικότητα », δηλώνει ο Klaus Bischoff, Volkswagen.

VW e Buggy_ 04

Η έννοια του πλήρως ηλεκτρικού buggy βασίζεται στους ιστορικούς προκατόχους που βρήκαν το σπίτι τους στην Καλιφόρνια. Τότε, ο σκελετός του σκαθαριού χρησίμευσε ως βάση. Τώρα, το MEB αποδεικνύεται εξίσου ευέλικτο. Αληθινή στο αυθεντικό στυλ, αυτή η επανεξέταση ενός κατάλληλου buggy δεν έχει σταθερές οροφές ή συμβατικές πόρτες, ενώ οι ελεύθεροι τροχοί εφοδιασμένοι με ελαστικά εκτός δρόμου και ανοιχτά πλαϊνά σκαλοπάτια κυριαρχούν στη συνολική εμφάνιση.

VW e Buggy_ 05

Το νέο όχημα concept MEB δείχνει ότι αυτή η πλήρως ηλεκτρική πλατφόρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μοντέλα μεγάλης κλίμακας μόνο. Όπως και στο Beetle του παρελθόντος, η δομοστοιχειωτή μήτρα ηλεκτρικής κίνησης έχει τη δυνατότητα να διευκολύνει την ανάπτυξη μικρών σειρών παραγωγής.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok