Ειδήσεις Auto

Παγκόσμια πρεμιέρα στη Γενέυη

Πρώτα σκίτσα του Skoda Kamiq, του νέου SUV πόλης της Skoda είδαν το φως της δημοσιότητας. Με δύο αποκλειστικά σχεδιαστικά σκίτσα η μάρκα δείχνει ότι  προσθέτει μερικά νέα χαρακτηριστικά, όπως το split light με φώτα ημέρας.

Skoda Kamiq_  03

Στο μπροστινό μέρος, η ισχυρή του εμφάνιση του νέου SUV  πόλης ορίζεται από μια ευρεία, όρθια μάσκα χαρακτηριστικό του σχεδιασμού SUV της Skoda.

Στην κορυφή βρίσκοται οι νέας σχεδίασης προβολείς LED με λωρίδες φωτισμού ημέρας που βρίσκονται πάνω από τους κύριους προβολείς.

Ο Oliver Stefani, διευθύνων σχεδιαστής της Skoda δήλωσε: "Στο νέο μας SUV  πόλης KAMIQ εφαρμόσαμε μια εντελώς νέα ρύθμιση διαμόρφωσης προβολέων. Οι προβολείς δύο μερών με φώτα ημέρας είναι οι πρώτοι για τη μάρκα.  

Αντιπροσωπεύουν μια άλλη ερμηνεία της επιτυχημένης γλώσσας σχεδιασμού SUV. "Ισορροπημένες αναλογίες και διαχρονικός σχεδιασμός Το ψηλό, μυώδες καπό είναι ένα σημαντικό μέρος της πλευρικής όψης. Η επιπλέον απόσταση από το έδαφος, οι μεγάλοι τροχοί και ο διαχύτης υπογραμμίζουν την ισχυρή έκκληση του Skoda Kamiq. Οι ισορροπημένες αναλογίες, οι καθαρές επιφάνειες και ο σύγχρονος αλλά διαχρονικός σχεδιασμός μεγιστοποιούν τη δυναμική, σπορ εμφάνιση του μοντέλου. Το εντυπωσιακό και σαφώς καθορισμένο πίσω τμήμα δείχνει μια νέα ερμηνεία του κλασικού σχεδιασμού φώτων σχήματος C της Skoda και διαθέτει κρυσταλλικά σχήματα παρόμοια με το μπροστινό μέρος. Είναι το πρώτο SUV στην Ευρώπη που φέρει τα γράμματα ŠKODA στη μέση της πίσω πόρτας αντί του γνωστού λογότυπου ŠKODA.

Skoda Kamiq_  04

Η παγκόσμια πρεμιέρα του πραγματοποιείται από τις 5 έως τις 17 Μαρτίου 2019 στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok