Ειδήσεις Auto

Από τη Mitsubishi Motors

Είναι ευρέως γνωστό ότι η Mitsubishi Motors είναι μία εταιρία η οποία εδώ και πολλά χρόνια χαράσσει τη δική της πορεία. Σύντομα μάλιστα, θα αποκαλύψει το νέο της δημιούργημα που θα διαθέτει περισσότερα στοιχεία ‘SUV’ και ‘EV’,  περισσότερες τεχνολογίες και περισσότερο στυλ.

Mitsubishi Geneva_ 02

Με ένα όνομα εμπνευσμένο από την άγρια ομορφιά μιας Αλπικής πόλης με πλούσια παράδοση στο χώρο του αθλητισμού, το MITSUBISHI ENGELBERG TOURER θα παρουσιαστεί  στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 5 Μαρτίου. Επίσημες ημέρες Τύπου, 5 & 6 Μαρτίου, ενώ η Έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό από  7 έως 17 Μαρτίου.

Mitsubishi Geneva_ 04

Η MMC έχει δημιουργήσει έναν ειδικό ιστότοτο στην παρακάτω Διεύθυνση (URL) με πληροφορίες για τα εκθέματά της στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης 2019.

https://www.mitsubishi-motors.com/en/innovation/motorshow/2019/gms2019/

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok