Εκδηλώσεις Auto

Τώρα ειδικά εξοπλισμένα για το Ιταλικό Αστυνομικό Σώμα

Σε συνεργασία με το Ιταλικό Αστυνομικό Σώμα (Arma dei Carabinieri), το Mitsubishi Eclipse Cross ντύθηκε με την επίσημη στολή του Arma dei Carabinieri.

Δύο Mitsubishi Eclipse Cross, ειδικά εξοπλισμένα για να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις των υπηρεσιών άμεσης δράσης σε όλη τη χώρα, ήδη διατίθενται για το Arma dei Carabinieri.

 

Eclipse Cross - Carabinieri_  03

Η Mitsubishi και το Arma dei Carabinieri επέλεξαν το Eclipse Cross για τις υψηλές επιδόσεις του 1.5 υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα και την ασφάλεια που εγγυάται η πρόσφυση του ολοκληρωμένου συστήματος τετρακίνησης S-AWC (Super All Wheel Control) σε όλες τις οδηγικές συνθήκες και εδάφη.

Τα δύο Eclipse Cross που παραδόθηκαν στο Αρχηγείο στη Ρώμη, αρχικά θα έχουν ως βάση τα κεντρικά γραφεία της Ιταλικής Αστυνομίας στη Ρώμη και το Μιλάνο και θα χρησιμοποιούνται τόσο για ειδικές αποστολές – όπως η μεταφορά οργάνων και αίματος – όσο και για λειτουργικές ανάγκες του Σώματος, όπως η προστασία της περιοχής. Η Mitsubishi έχει την τιμή να υποστηρίζει το Arma dei Carabinieri σε τέτοιες δραστηριότητες υψηλής κοινωνικής και ανθρωπιστικής σημασίας.

Eclipse Cross - Carabinieri_  04

 

Της συνεργασίας μεταξύ Mitsubishi και Arma dei Carabinieri έχουν προηγηθεί άλλες σημαντικές επιτυχίες: στο παρελθόν, η Mitsubishi έχει προσφέρει μερικά μοντέλα του θρυλικού off-road Pajero, ειδικά εξοπλισμένα και θωρακισμένα, για χρήση σε περιοχές υψηλού κινδύνου. Αυτοκίνητα δρόμου που έχουν χρησιμοποιηθεί σε σημαντικές αποστολές ή σε εμπόλεμες ζώνες όπως το Αφγανιστάν και το Ιράκ επεδείκνυαν πάντα την απίστευτη αξιοπιστία τους.

Eclipse Cross - Carabinieri_  05

 

«Είμαστε περήφανοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με το Arma dei Carabinieri – επισημαίνει ο Luca Ronconi, CEO της Mitsubishi Motors Automobili Italia– που ξεκίνησε πριν από μερικά χρόνια με το πρώτο ειδικά εξοπλισμένο Pajero, το οποίο χρησιμοποιήθηκε παντού ακόμα και σε ζώνες υψηλού κινδύνου στο εξωτερικό. Η συνεργασία  μας συνεχίστηκε το 2014, όταν το Σώμα θέλησε να αποκτήσει μία νέα λύση μεταφοράς και επέλεξε το ηλεκτρικό μας αυτοκίνητο πόλης i-MiEV προκειμένου να αντιμετωπίσει την πρόκληση της περιβαλλοντικής συμβατότητας και βιωσιμότητας με τον καλύτερο τρόπο. Η Mitsubishi Motors Automobili Italia είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει προκλήσεις και μελλοντικά σενάρια, ξεκινώντας τώρα να ικανοποιήσει τις αυξανόμενες λειτουργικές ανάγκες του Arma dei Carabinieri.

Eclipse Cross - Carabinieri_  06

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok