Εκδηλώσεις Auto

Στις επάλξεις ο Ελληνικός Σύνδεσμος Συντακτών Αυτοκινήτου - Μοτοσικλέτας

Πραγματοποιήθηκε η πρώτη γενική συνέλευση  του ΕΣΣΑΜ , στην αίθουσα συγκεντρώσεων της ΕΣΗΕΑ, τριάντα χρόνια μετά την ίδρυσή του (1988).

Σχεδόν το σύνολο των μελών του συνδέσμου που παραβρέθηκε, ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις, αντάλλαξε απόψεις και προέβη στις απαιτούμενες αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, της εξελεγκτικής επιτροπής και του πειθαρχικού συμβουλίου.

Από την μυστική ψηφοφορία εξελέγησαν τα 9 μέλη του ΔΣ (Ν. Τσάδαρης, Ι. Σκουφής, Ι. Κανουπάκης, Φ. Ραίσης, Π. Πιτσίνης, Π. Φιλιππακόπουλος, Γ. Βαρίνος, Α. Κόλλιας & Δ. Διατσίδης) και τα 5 αναπληρωματικά μέλη (Ν. Λουπάκης, Ι. Σταυρόπουλος, Αθ. Χούντρας, Τρ. Τσουλφάς & Π. Διπλαράκος).

Για την εξελεγκτική επιτροπή εξελέγησαν οι: Δ. Λιβέρης, Δ. Ταμπούρης & Ηλ. Χρηστέας, ενώ για το πειθαρχικό συμβούλιο οι: Ηλ. Καφάογλου, Ηλ. Ματζαβάς & Ν. Χριστόπουλος.

essam_   03

Στις επόμενες ημέρες το ΔΣ θα συγκροτηθεί σε σώμα και θα ασχοληθεί σε πρώτο χρόνο με την διεύρυνση των μελών του συνδέσμου, εξετάζοντας τις σχεδόν 15 αιτήσεις εγγραφής συναδέλφων που εκκρεμούν.

Στην ΓΣ παρίσταντο και τρία από τα μέλη του 1ου ΔΣ του ΕΣΣΑΜ, οι κ.κ. Κώστας Γκοτσίνας (πρώην Πρόεδρος), Παύλος Αλέπης & Ηλίας Χρηστέας.

Ιδιαίτερη συγκίνηση επικράτησε όταν τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους εκλιπόντες συναδέλφους, καθώς και όταν ο δικηγόρος του Συνδέσμου κ. Γιάννης Μεσημέρης, παρέδωσε στην Διοικούσα Επιτροπή την σφραγίδα του ΕΣΣΑΜ & διάφορα έγγραφα του προηγούμενου ΔΣ.

Έτσι, μετά από 20ετή αδράνεια, ο ιστορικός Ελληνικός Σύνδεσμος Συντακτών Αυτοκινήτου - Μοτοσικλέτας (ΕΣΣΑΜ) είναι και πάλι σε τροχιά λειτουργίας, φιλοδοξώντας να κατακτήσει και πάλι την θέση που είχε στα δρώμενα της Ελληνικής αυτοκίνησης.

essam_   04

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok