Ανακοινώσεις Auto

Στο επίσημο δίκτυο Ford

MONDEOΗμέρες ευκαιριών αυτή την εποχή από τη Ford. Όσοι σκέπτονται σοβαρά το θέμα αυτοκίνητο μπορούν να επωφεληθούν τώρα από όφελος απόσυρσης και επιπλέον όφελος που αυτό το Φθινόπωρο η μάρκα με το “μπλε οβάλ” προσφέρει σε επιλεγμένα αυτοκίνητα Ford.

Κατά τη διάρκεια των Ford Blue Days που θα διαρκέσουν μέχρι και το τέλος Νοεμβρίου, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να πραγματοποιήσει test drive, να γνωρίσει τις τεχνολογίες ενός Ford και να έχει όφελος από 860€ έως και 5.690€. Τα προωθητικά προγράμματα των Ford Blue Days ισχύουν τόσο για τα επιβατικά, όσο και για τα επαγγελματικά μοντέλα Ford και προσφέρονται για περιορισμένο αριθμό εκτελωνισμένων οχημάτων. Πιο συγκεκριμένα κάθε ενδιαφερόμενος επωφελείται:

KUGAΓια το Ford EcoSport από 2.400€ έως 2.550€,

για το Ford Focus από 1.670€ έως 3.620€,

για το Ford C-Max από 1.790€ έως 5.690€,

για το Ford Mondeo από 2.950€ έως 3.850€,

για το Ford Kuga από 3.700€ έως 5.100€,

για το Ford Ranger έως 4.900€,

για το Ford Transit 860€,

για το Ford Transit Custom έως 4.400€.

Και όλα αυτά στο επίσημο δίκτυο εμπόρων Ford ή στην ιστοσελίδα της Ford

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok