Νέα Αγοράς Auto

 Παγκόσμιος ηγέτης στην εταιρική κλιματική δράση

Ο μη κερδοσκοπικός περιβαλλοντικός οργανισμός CDP (Carbon Disclosure Project) αξιολογεί εταιρείες, όσον αφορά στην κατανόηση του κλιματικού προβλήματος, την επίγνωση και την διαχείριση των περιβαλλοντικών κινδύνων.

PSA-groupe-climate_ 03

Ο Όμιλος PSA, λοιπόν, βάσει όλων αυτών,  χαρακτηρίστηκε ως ένας παγκόσμιος ηγέτης στην εταιρική κλιματική δράση, επιτυγχάνοντας μία θέση στην Λίστα Α του CDP, η οποία απαρτίζεται από εταιρείες που ηγούνται στον τομέα της περιβαλλοντικής προστασίας.

PSA-groupe-climate_ 04

Ο Όμιλος έχει αναγνωριστεί για τις δράσεις του στον περιορισμό εκπομπών ρύπων, στην μείωση των κλιματικών κινδύνων και στην ανάπτυξη της «οικονομίας χαμηλών επιπέδων άνθρακα» με βάση την αποκάλυψη του CDP, το 2018. Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που εντάσσετεαι ο Όμιλος PSA στη Λίστα Α του CDP, αφού βρίσκεται εκεί σταθερά από το 2016.

PSA-groupe-climate_ 05

Ο Carlos Tavares, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου PSA, είπε: «Είμαστε πολύ υπερήφανοι για την αναγνώριση του Ομίλου ως ηγέτη στην μετάβαση σε μία νέα, αειφόρο οικονομία. Η μείωση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων των αυτοκινήτων μας είναι μία από τις σημαντικότερες προκλήσεις μας, αφού κατευθύνει τις τεχνολογικές μας επιλογές σε καινοτόμες λύσεις, οι οποίες είναι ευρέως αναγνωρισμένες για την αποτελεσματικότητά τους στην απομείωση των ρύπων. Σήμερα, είμαστε όλοι κινητοποιημένοι να ξεπεράσουμε τις προκλήσεις της ενεργειακής μετάβασης και να προσφέρουμε στους πελάτες μας καθαρές και βιώσιμες λύσεις που εγκυώνται την ελευθερία στην μετακίνησή τους».

PSA-groupe-climate_ 06

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok