Νέα Αγοράς Auto

Ειδικά σχεδιασμένα για μέγιστη απόλαυση και πρακτικότητα

Με στόχο την απόλυτη εξυπηρέτηση, πρακτικότητα και ασφάλεια, η Opel ενισχύει το Combo, με μία ολοκληρωμένη γκάμα νέων αξεσουάρ, σχεδιασμένων για το συμπαγές, πολυχρηστικό όχημα. Τα αξεσουάρ που προορίζονται για την επιβατική έκδοση Combo Life και το Combo Cargo LCV περιλαμβάνουν από σχάρες ποδηλάτων και παιδικά καθίσματα μέχρι μπαγκαζιέρες οροφής, εμπρός και πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος και προστατευτικά χώρων φόρτωσης/αποσκευών.

Opel-Combo_ 03

Τα πρακτικά αξεσουάρ επιτρέπουν στους επιβαίνοντες να απολαμβάνουν στο μέγιστο βαθμό τα πλεονεκτήματα του Combo τους – οικογένειες αλλά και επαγγελματίες, ακόμα και καλλιτέχνες όπως ζωγράφοι, για παράδειγμα, που χρειάζεται να μεταφέρουν καμβάδες, καβαλέτα, πινέλα και λαδομπογιές.

Opel-Combo_ 04

Η λίστα αξεσουάρ του Combo διαθέτει όλα τα απαραίτητα για προσαρμογή στο στυλ ζωής ή τις επαγγελματικές ανάγκες του πελάτη. Η φόρτωση/εκφόρτωση γίνεται γρήγορα και εύκολα. Η απόλαυση (ή η δουλειά όταν πρόκειται για το Combo Cargo) ξεκινά, για παράδειγμα, με τα κιτ σταθερών ή αφαιρούμενων κοτσαδόρων (από 494€ λιανική τιμή με ΦΠΑ) με καλωδίωση 13επαφών για το ηλεκτρικό σύστημα και μέγιστη ικανότητα κάθετου φορτίου (στη μπίλια) 74 kg.

Opel-Combo_ 05

Ακολουθεί μία ευρεία γκάμα σχαρών για ποδήλατα (μέχρι δύο ηλεκτρικά e-bikes ή τέσσερα συμβατικά) που τοποθετούνται στον κοτσαδόρο. Εναλλακτικά, χρησιμοποιώντας τις σχετικές σχάρες σε συνδυασμό με την αλουμινένια βασική σχάρα οροφής (από 219€ λιανική τιμή με ΦΠΑ), το Combo (με ή χωρίς ράγες οροφής) μπορεί να μεταφέρει μέχρι δύο συμβατικά ποδήλατα, ποικίλες μπαγκαζιέρες οροφής (από 217€ λιανική τιμή με ΦΠΑ) με χωρητικότητα έως 320 L ή ικανότητα φορτίου έως 50kg), ένα καγιάκ, ακόμα και ένα snowboard.

Opel-Combo_ 06

Σε εκδόσεις με πίσω πόρτες, η οροφή του Combo Cargo μπορεί επίσης να

μετατραπεί σε μία πρόσθετη επιφάνεια φόρτωσης, χάρη στις ατσάλινες ή αλουμινένιες σχάρες οροφής, με ενσωματωμένα ροδάκια για εύκολη φόρτωση/εκφόρτωση, με ικανότητα μεταφοράς  έως 115 ή 120kg αντίστοιχα. Χρησιμοποιώντας πρόσθετες λύσεις αξεσουάρ, όπως ιμάντες με καστάνιες, αναδιπλούμενα συστήματα ασφάλισης φορτίων και βάση σκάλας (ικανότητα φορτίου 50kg), το Combo μπορεί να μεταφέρει με ασφάλεια ογκώδη αντικείμενα όπως σκάλες, σωλήνες και σανίδες.

Opel-Combo_ 07

Από εργαλεία μέχρι χαρτομάντιλα

Με τα αξεσουάρ του Combo, τα όποια φορτία μεταφέρονται με τάξη και ασφάλεια και οι χώροι φόρτωσης και αποσκευών προστατεύονται από γρατζουνιές και λεκέδες. Αξεσουάρ, σχεδιασμένα για το Combo Cargo, περιλαμβάνουν ξύλινα δάπεδα και πλαστικά ή ξύλινα προστατευτικά που εφαρμόζουν στα πλαϊνά τοιχώματα του χώρου φόρτωσης. Για το Combo Life, διατίθεται ένα εύκαμπτο, ελαστικό δάπεδο που πλένεται, με υπερυψωμένο περιμετρικό χείλος που εφαρμόζει άριστα στο χώρο αποσκευών και το προστατεύει από υγρασία και ρύπους.

Opel-Combo_ 08

Για διατήρηση της τάξης και της καθαριότητας στο εσωτερικό, ένα πρακτικό organiser με δύο διαχωριστικά, διαστάσεων 61x34x31 cm, διατίθεται για όλες τις εκδόσεις του Combo (68€ λιανική τιμή με ΦΠΑ). Εκεί μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα αντικείμενα, από πινέλα ζωγραφικής μέχρι εργαλεία υδραυλικού, ενώ όταν δεν χρησιμοποιείται αναδιπλώνεται με πάχος περίπου 30mm. Αποθηκευτικοί χώροι για μικρότερα αντικείμενα, όπως χαρτομάντιλα, σημειωματάρια και υλικά μακιγιάζ, προσφέρονται στη μορφή ένθετων ποτηροθηκών (27€ λιανική τιμή με ΦΠΑ).

Opel-Combo_ 09

Όλες τις εποχές του χρόνου, οι ιδιοκτήτες και οδηγοί του Combo θα εκτιμήσουν τα αντιολισθητικά πατάκια (από 32€ λιανική τιμή με ΦΠΑ) – μοκέτα, χυτό πλαστικό ή all-weather, για τη δεύτερη και την εμπρός σειρά καθισμάτων – που παρέχουν προστασία στο εσωτερικό, όχι μόνο από το χιόνι αλλά και από τη λάσπη, το νερό, το αλάτι του δρόμου και τους ρύπους. Εύχρηστες αλυσίδες χιονιού (από 172€ λιανική τιμή με ΦΠΑ) ή αντιολισθητικές ‘κουβέρτες’ χιονιού βελτιώνουν την πρόσφυση του Combo σε χιονισμένους δρόμους.

Opel-Combo_ 10

Η γκάμα βρεφικών ή/και παιδικών καθισμάτων (από 239€ λιανική τιμή με ΦΠΑ) και συστημάτων συγκράτησης για το Combo καλύπτει τις ανάγκες όλων των ηλικιακών ομάδων και πληροί τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας EU ECE-R 44/04, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από πλευρική σύγκρουση. Για εύκολη και ασφαλή τοποθέτηση, η πρόσδεση των καθισμάτων γίνεται μέσω ISOFIX ή/και των ζωνών τριών σημείων του αυτοκινήτου. Η δεύτερη σειρά καθισμάτων του Combo Life μπορεί να φιλοξενεί έως και τρία παιδικά καθίσματα, το ένα δίπλα στο άλλο, πραγματικό δώρο για οικογένειες και κάτι σπάνιο στην αγορά.

Opel-Combo_ 11

Σε περίπτωση ατυχήματος, το διαχωριστικό ασφαλείας προστατεύει από αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα στο χώρο αποσκευών του Combo Life (178€ λιανική τιμή με ΦΠΑ). Αυτό το μεταλλικό πλέγμα τοποθετείται πίσω από τη δεύτερη σειρά καθισμάτων.

Opel-Combo_ 12

Εάν συμβεί το απροσδόκητο, το σύστημα καταγραφής δεδομένων Philips GoSure ADR620 (124€ λιανική τιμή με ΦΠΑ) παρέχει στους οδηγούς του Combo αποδεικτικά στοιχεία μέσω βίντεο σε ποιότητα Full HD. Η αναπαραγωγή είναι άμεσα διαθέσιμη στην LCD οθόνη δύο ιντσών, ενώ ο αισθητήρας 2.0 megapixel παρέχει ποιοτική καταγραφή ακόμα και τη νύχτα.

Πρόσθετη προστασία για τους πίσω επιβάτες του Combo Life παρέχουν τα σκιάδια για τα πίσω και πλαϊνά παράθυρα, συμπεριλαμβανομένων αυτών των συρόμενων θυρών (από 48€ λιανική τιμή με ΦΠΑ). Τα σκιάδια, εκτός από το ότι προστατεύουν από τα αδιάκριτα βλέμματα, εμποδίζουν και την ισχυρή ηλιακή ακτινοβολία, διατηρώντας μία ευχάριστη θερμοκρασία στο εσωτερικό.

Το πρακτικό, άνετο και καινοτόμο Opel Combo διατίθεται σε πολυάριθμες εκδόσεις, με στάνταρ (4.40 m) ή XL μήκος (4.75m). Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν την επιβατική έκδοση Combo Life με πέντε ή επτά καθίσματα, ενώ οι επαγγελματίες μπορούν να αυξήσουν τον αριθμό καθισμάτων του Combo Cargo LCV από τρία έως πέντε στην έκδοση crew cab. Τόσο οι επιβατικές όσο και οι επαγγελματικές εκδόσεις προσφέρουν πληθώρα καινοτόμων τεχνολογιών και συστημάτων υποστήριξης, απαράμιλλων στην κατηγορία. Η πλούσια γκάμα αξεσουάρ Opel παρέχει πρόσθετη ασφάλεια, λειτουργικότητα και στυλ.

Opel-Combo_ 13

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok