Νέα Αγοράς Auto

Το νέο Peugeot 508 κέρδισε το Grand Prix

Η Peugeot απέσπασε δύο βραβεία στο 34ο Διεθνές Φεστιβάλ Αυτοκινήτου που έλαβε χώρα στις 29 Ιανουαρίου 2019 στο Μέγαρο των Απομάχων (Hôtel des Invalides) στο Παρίσι.

Peugeot_ 03

Το νέο Peugeot 508  κέρδισε το βραβείο «Grand Prix» ως το πιο όμορφο αυτοκίνητο της χρονιάς και το PEUGEOT e-LEGEND απέσπασε το βραβείο «Grand Prix» ως το πιο όμορφο πρωτότυπο μοντέλο της χρονιάς.

Peugeot_ 04

Ο Jean Philippe Imparato, Διευθύνων Σύμβουλος της PEUGEOT, και ο Gilles Vidal,  επικεφαλής του τμήματος σχεδιασμού της PEUGEOT, παρέλαβαν τα δύο βραβεία.

Peugeot_ 05

 Από τον Οκτώβριο του 2018 που λαναρίστηκε η ριζοσπαστική μπερλίνα Peugeot 508,  έχει συγκεντρώσει ήδη πάνω από 10.000 παραγγελίες στην Ευρώπη.

Peugeot_ 06

Από την άλλη, το πρωτότυπο PEUGEOT e-LEGEND ενσωματώνει όλες τις νέες τεχνολογίες της Peugeot που το καθιστούν ως ένα 100% αυτόνομο, ηλεκτρικό όχημα με πλήρη συνδεσιμότητα και μέγιστη δυνατότητα προσωποποίησης.

Peugeot_ 07

 

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok