Νέα Αγοράς Auto

Η εγγυημένη ποιότητα μεταχειρισμένου Jeep

Τώρα η εγγυημένη ποιότητα μεταχειρισμένου Jeep γίνεται πραγματικότητα.

Ο καθένας μπορεί να ανακαλύψει νέους προορισμούς, με ένα επιλεγμένο μεταχειρισμένο μοντέλο Jeep από το Jeep Selections Bazaar της AutoOne που θα πραγματοποιηθεί το πρώτο και δεύτερο Σαββατοκύριακο Φεβρουαρίου, στην Αθήνα.

Jeep_Selections_Bazaar_ 03

Ο καθένας τώρα μπορεί να αποκτήσει το εγγυημένης ποιότητας μεταχειρισμένο Jeep, όπως ακριβώς και ένα καινούργιο, με τα ευέλικτα και προσωποποιημένα προγράμματα χρηματοδότησης, μέσω της FCA Bank και μπορεί να βιώσει απροβλημάτιστη οδήγηση για πολλά χρόνια, με την ασφάλεια που προσφέρει ο εξονυχιστικός έλεγχος από τους πιστοποιημένους τεχνικούς της AutoOne και φυσικά τη δωρεάν οδική βοήθεια που συνοδεύει όλα τα Jeep Selections.

Jeep_Selections_Bazaar_ 04

Όλα τα μοντέλα Jeep που προσφέρονται στο Jeep Selections, είναι το πολύ μέχρι 2 ετών και έχουν περάσει με επιτυχία τους αυστηρούς ελέγχους μηχανικών μερών, αμαξώματος και ηλεκτρονικού εξοπλισμού προκειμένου να λάβουν την πιστοποίηση ‘Selections’, ενώ καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση.

Jeep_Selections_Bazaar_ 05

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τον στόλο Jeep Selections στο Δίκτυο της AutoOne στην Αθήνα, στο Jeep Selections Bazaar, το πρώτο και δεύτερο Σαββατοκύριακο Φεβρουαρίου, σε μοναδικές τιμές προσφοράς, μόνο για το Bazaar!

Jeep Selections Bazaar

2-3 Φεβρουαρίου

9-10 Φεβρουαρίου

Ωράριο

Σάββατο 10.00 – 18.00

Κυριακή 10.00 – 15.00

Δίκτυo AutoOne

Μαρούσι, Λεωφόρος Κηφισίας 30

Γλυφάδα, Λεωφόρος Βουλιαγμένης 88   

Jeep_Selections_Bazaar_ 06

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok