Αγώνες Auto

Ιδανικό ξεκίνημα

To Abarth 124 Rally ξεκίνησε ιδανικά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του εξασφαλίζοντας τη νίκη στο Rally Monte Carlo στην κατηγορία FIA R-GT.

H Bernini Rally Team με πλήρωμα τους Ιταλούς  Enrico  Brazzoli  και  Manuel Fenoli κατέκτησαν τη νίκη στην κατηγορία τους. 

Abarth_ 03

Το σερί νικών συνεχίζεται για το Abarth 124 Rally, το οποίο το 2019 θα συμμετέχει εκτός των άλλων στο Abarth Rally Cup και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο αγώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος λόγω του παγετού και των χαμηλών θερμοκρασιών. 

Abarth_ 04

Η αγωνιστική χρονιά του 2019 ξεκίνησε ιδανικά για το Abarth 124 rally, το οποίο στα χέρια του Enrico Brazzoli κατέκτησε την νίκη στην κατηγορία του στο φημισμένο Rally Monte Carlo. Για ακόμα μία χρονιά ο αγώνας αποτέλεσε μία πραγματική πρόκληση, με τους οδηγούς να επιλέγουν ελαστικά με καρφιά για τις περισσότερες ειδικές διαδρομές, ενώ μόνο στο τελευταίο σκέλος που περιλάμβανε και δύο περάσματα του θρυλικού Col de Turini, ήταν εφικτή η επιλογή ελαστικών για στεγνό οδόστρωμα.

Abarth_ 05

Ο Enrico Brazzoli, οδηγός της Bernini Rally Team με Abarth 124 rally δήλωσε μετά τον αγώνα: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι. Είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Σχεδιάσαμε τα πάντα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια και είμαι πολύ περήφανος που καταφέραμε αυτό το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα μας. Το Abarth 124 rally είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό, αλλά και διασκεδαστικό στην οδήγηση. Οι ειδικές του Monte Carlo είναι πάντα πολύ απαιτητικές, αλλά καταφέραμε να τερματίσουμε στο Monaco χωρίς προβλήματα.» 

Abarth_ 06

Ο επόμενος αγώνας για τους  Brazzoli - Fenoli και το Abarth 124 rally, είναι στα τέλη Μαρτίου το Rallye Tour deCorse, δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος FIA R-GT. 

Abarth_ 07

Το αγωνιστικό για το 2019 έχει δεχθεί μια σειρά τεχνικών βελτιώσεων που προέκυψαν από την εντατική προσπάθεια του δοκιμαστή της μάρκας  Alex Fiorio. Οι μηχανικοί εστίασαν σε όλα τα βασικά εξαρτήματα συμπεριλαμβανομένου του κινητήρα, του κιβωτίου ταχυτήτων και της ανάρτησης, έτσι ώστε να βελτιώσουν την απόδοση, αλλά και τη φιλικότητα του αυτοκινήτου.

Abarth_ 08

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok