Αγώνες Moto

FLASHBACK 190 Φωτογραφίες

Πάμε 15 χρόνια πίσω και αυτό είναι μόνο η αρχή. Σκαλίζουμε τα αρχεία του Motorsite.gr και δημοσιεύουμε φωτογραφικό υλικό από την πρόσφατη ιστορία των ελληνικών αγώνων που δεν υπάρχει πουθενά.

 Στο Dragster ξεκινάμε με τον 1ο αγώνα από το Πρωτάθλημα του 2003 που έγινε στο αεροδρόμιο του Ελληνικού. Στην καρδιά της  χρυσής εποχής του ελληνικού dragster με πολλές συμμετοχές και πραγματικά πάρα πολλούς θεατές.

Περιηγηθείτε στο φωτογραφικό υλικό, κοινοποιήστε ελεύθερα όποιες φωτογραφίες θέλετε και γράψτε μας τα σχόλια σας, στην αντίστοιχη δημοσίευση μας στο Facebook του Motorsite.gr. Αν δείτε στις φωτογραφίες αγωνιζόμενους που γνωρίζετε, κοινοποιήστε τους το άρθρο για να κάνουν και αυτοί μία ευχάριστη βουτιά στο παρελθόν. Θα ακολουθήσουν και άλλα τέτοια άρθρα, με περισσότερο υλικό. Όχι μόνο από Dragster, αλλά κάθε είδους αγώνα που παρακολουθήσαμε κυρίως την δεκαετία του 2000 – 2010.

Δείτε 190 φωτογραφίες του αγώνα MOTO

Δείτε 140 φωτογραφίες του αγώνα AUTO

Δείτε 35 Φωτογραφίες των Απονομών

About Motorsite.gr

Το Motorsite.gr είναι το μεγαλύτερο online ενημερωτικό portal για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Μάθετε πρώτοι ολα τις τελευταίες ειδήσεις για τη μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο. Ενημερωθείτε για ολους τους αγώνες, τις εκδηλώσεις, και νέα της αγοράς.

Το motorsite.gr χρησιμοποιεί cookies με σκοπό να έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.
Ok